Reserveren gewenst, hierbij uw fonduekeuze
doorgeven i.v.m. voorbereiding.
Voorafgaand
aan de fondue krijgt u van ons een
soepje uit eigen atelier vergezeld van meergranen
stokbrood en huisgemaakte focaccia.
Vervolgens komen diverse salades, sausjes en vlees-
vis- of groenteschotels op tafel te staan; net waar
u voor gekozen heeft. De ware retrofondue is
natuurlijk in olie maar ook is fondue in bouillon
mogelijk en voor de liefhebbers een heerlijke
Zwitserse kaasfondue!
Vleesfondue I in olie (of bouillon) 20,00:
Haas van het Limburgs Kloostervarken, scharrelkip
en balletjes gehakt van Livar en Black Angus
Vleesfondue II in olie (of bouillon) 27,50:
Limousine ossenhaas, Filet van het Ibericovarken,
Scharrelkip, balletjes gehakt van Livar en Black
Angus en in koffie gemarineerde lamslende
Visfondue in olie (of bouillon) 27,50:
Diverse dagverse vis zoals zeewolf, rogvleugel,
roodbaars, licht warmgerookte Schotse zalm; daarbij
gamba's en mosseltjes
Groentjesfondue in olie 22,50:
Diverse mooie geblancheerde groentjes met tempura
Kaasfondue 22,50:
Op basis van Gruy่re, Emmentaler en Appenzeller;
met geblancheerde groentjes.
Voor de kleintjes 11,50
Tomatensoepje met bootje;fonduutje met balletjes
gehakt van Livar en Black Angus, scharrelkip en
echt knakworstje; gespikkeld ijsje onder snoeppapier.
Nagerechten:
Parfait van chocolade en merenque of parfait van rood fruit
6,50
|